Produkter för du naturliga (23)

Bvlgari parfym - Parfymer

Bvlgari parfym - Parfymer

Skäm bort dina sinnen med utsökta och oförglömliga dofter från Bvlgari’s mästerparfymörer. Djärva och moderna eller klassiska dofter. Lyxparfymer för män/kvinnor Populära doftmärken Designerdoft för män/kvinnor
Naturlig Vetestärkelse

Naturlig Vetestärkelse

Vete-stärkelse är en ren, icke-modifierad och naturlig produkt som utvinns från växter. Vetet rengörs först, skalas och mals, och därefter behandlas det med vatten för att separera stärkelsen. Produkten har formen av ett vitt, fint pulver med en neutral lukt och smak.
Palmolive Naturals, Naturens Kraft Styrka och Glans Schampo

Palmolive Naturals, Naturens Kraft Styrka och Glans Schampo

Palmolive Naturals, Naturens Kraft Styrka och Glans Schampo
Tom Ford Parfym för Män - Parfymer

Tom Ford Parfym för Män - Parfymer

Tom Fords parfym för män är dramatisk, förförisk och fascinerande, med ett utbud av dofter som är perfekta för nattbruk.
Nischparfymmärken - Parfymer

Nischparfymmärken - Parfymer

Nischparfymer är exklusiva, distinkta och originella dofter som följer traditionen av det ärliga hantverket inom parfymtillverkning. I Nischparfymer kan du hitta märken som XERJOFF, Anfas, Boadicea The Victorious, Fragrance du Bois, Atelier des Ors.
Phyto Phytophanere капсули - Phytophanere капсули за продажба онлайн

Phyto Phytophanere капсули - Phytophanere капсули за продажба онлайн

Phyto PhytoPhanere Kosttillskott Kapslar 120 Phyto PhytoPhanere Kosttillskott ger närande vitaminer, essentiella fettsyror och antioxidanter för att främja hälsosamt hår, naglar, hud och fransar. Phyto PhytoPhanere Phyto hårtillskott PhytoPhanere hår och naglar PhytoPhanere vitaminer Phyto hårväxt vitaminer Hårväxttillskott Bästa vitaminerna för hårväxt Stärka hår och naglar Hälsa för hår och naglar Tjockare, starkare hår Minska håravfall Förbättra hårtjocklek Hårstyrka och vitalitet Hälsosammare hår och naglar Biotin för hår och naglar Naturliga hårväxt vitaminer Biotin för hår Vitamin B för hårväxt Omega-3 tillskott för hår Zink för hälsosamt hår Viktiga vitaminer för hår Hårvårdstillskott Naturliga skönhetstillskott Anti-håravfallstillskott Skönhetsvitaminer Stärka naglar och hår naturligt
Urea

Urea

Urea är en organisk kemisk förening som vi kallar diamid av kolsyra. Det är den slutliga produkten av metabolismen av proteiner och andra kväveföreningar hos ureotela djur (som utsöndrar största delen av sitt kväve i form av urea genom metaboliska processer). I industriell skala produceras urea genom att utföra en direkt reaktion mellan koldioxid och ammoniak under tryck och vid temperaturer mellan 160 och 200 °C. Produkten är mycket hygroskopisk och förekommer i form av vita granulater. Den är vit, kristallin och luktfri, och löser sig inte i fetter. Den förekommer vanligtvis i koncentrationer på 45%, 40% och 30%.
Gelatin

Gelatin

Gelatin är ett naturligt lösligt protein som erhålls genom partiell hydrolys av kollagen från djurs ben, hud och senor. Det består av glycin, prolin och hydroxyprolin. Gelatin utvinns genom en hydrolysprocess för att bryta bindningarna mellan de enskilda kollagenmolekylerna. För att isolera de utvunna molekylerna används varmt vatten eller syror. Därefter filtreras, steriliseras och torkas det.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är en mycket effektiv, säker och icke-toxisk livsmedelskonserveringsmedel. Trots att kaliumsorbat är en av många konserveringsmedel på marknaden, är det en av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat produceras i stor utsträckning syntetiskt. Det är ett smaklöst och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det säkert att använda eftersom det omvandlas till vatten och koldioxid i kroppen. Det finns med på listan över konserveringsmedel som kan användas i kosmetiska produkter med begränsningar. Den maximala tillåtna koncentrationen i den slutliga produkten, beräknad som sorbinsyra, är 0,6%. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är ett högpotent, säkert och giftfritt livsmedelskonserveringsmedel. Även om kaliumsorbat är ett av många konserveringsmedel på marknaden, är det ett av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat tillverkas huvudsakligen syntetiskt. Det är ett smak- och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det vara säkert att använda, eftersom det bryts ner i kroppen till vatten och koldioxid. Det finns på listan över konserveringsmedel som får användas i kosmetiska produkter med begränsningar. Den maximalt tillåtna koncentrationen i slutprodukten är 0,6 %, beräknat som sorbinsyra. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Urea

Urea

Urea (Urea) är en organisk kemisk förening som vi kallar karbamid. Det är slutprodukten av metabolismen av proteiner och andra kvävehaltiga föreningar i ureaälskande djur. I industriell skala framställs urea genom en direkt reaktion av koldioxid med ammoniak under tryck och vid temperaturer mellan 160 och 200 °C.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är ett mycket effektivt, säkert och icke-toxiskt livsmedelskonserveringsmedel. Även om kaliumsorbat är ett av många konserveringsmedel på marknaden, är det ett av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat produceras till stor del syntetiskt. Det är ett smaklöst och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det vara säkert att använda eftersom det bryts ner i kroppen till vatten och koldioxid. Det finns på listan över konserveringsmedel som kan användas i kosmetiska produkter med begränsningar. Den maximala tillåtna koncentrationen i den slutliga produkten är 0,6%, beräknat som sorbinsyra. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Gelatin

Gelatin

Gelatin är en typ av naturligt protein som är lösligt i vatten och erhålls genom partiell hydrolys av kollagen från djur- eller fiskben, hud och senor. Gelatin består av glycin, prolin och hydroxyprolin och finns i två grundläggande typer: livsmedelsgodkänd gelatin och hydrolyserat kollagen. Hållbarheten för gelatin är 12 månader, och det finns tillgängligt i 25 kg säckar. Gelatin är en transparent och luktfri substans. Det är en populär livsmedelsingrediens som fungerar som stabilisator, förtjockningsmedel och emulgeringsmedel. Gelatin är en mångsidig substans som används inom livsmedel, kosmetika och läkemedel. Det kan förtjocka och stabilisera livsmedel, bilda en skyddande film på huden och användas vid tillverkning av kapslar. Det har också en positiv effekt på hälsan hos ben och leder.
Gelatin

Gelatin

Gelatin är ett naturligt lösligt protein som erhålls genom partiell hydrolys av kollagen från djurs ben, hud och senor. Det består av glycin, prolin och hydroxyprolin. Gelatin framställs genom hydrolysprocessen för att bryta bindningarna mellan de enskilda kollagenmolekylerna. Varmt vatten eller syror används för att isolera de isolerade molekylerna. Det filtreras sedan, steriliseras och torkas.
Gelatin

Gelatin

Gelatin är ett naturligt lösligt protein som erhålls genom partiell hydrolys av kollagen från djurens ben, hud och senor. Det består av glycin, prolin och hydroxyprolin. Gelatin framställs genom hydrolysprocessen för att bryta bindningarna mellan de individuella kollagenmolekylerna. Varmt vatten eller syror används för att isolera de enskilda molekylerna. Det filtreras sedan, steriliseras och torkas.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är ett mycket effektivt, säkert och icke-toxiskt livsmedelskonserveringsmedel. Även om kaliumsorbat är ett av många konserveringsmedel på marknaden, är det ett av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat produceras till stor del syntetiskt. Det är ett smaklöst och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det vara säkert att använda eftersom det bryts ner i kroppen till vatten och koldioxid. Det finns på listan över konserveringsmedel som kan användas i kosmetiska produkter med restriktioner. Den maximalt tillåtna koncentrationen i den slutliga produkten är 0,6%, beräknad som sorbinsyra. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Urea

Urea

Urea är en organisk kemisk förening som vi kallar diamid av kolsyra. Det är den slutliga produkten av metabolismen av proteiner och andra kväveföreningar hos ureoteliska djur (som utsöndrar det mesta av sitt kväve i form av urea genom metaboliska processer). I industriell skala produceras urea genom att leda en direkt reaktion av koldioxid med ammoniak under tryck och vid temperaturer mellan 160 och 200 °C. Produkten är mycket hygroskopisk och förekommer i form av vita granulat. Den är vit, kristallin och luktfri och löser sig inte i fetter. Den förekommer vanligtvis i koncentrationer på 45%, 40% och 30%.
Urea

Urea

Urea, även känt som karbamid och symboliserat i livsmedelstillsatser som E927b, är en organisk förening som består av två aminogrupper kopplade av en karbonylgrupp. Det förekommer naturligt i kroppen som ett resultat av proteinmetabolism och utsöndras i urin och svett. Det kan också produceras syntetiskt genom att kombinera ammoniak med koldioxid. Urea är hygroskopisk och framträder som vita, luktfria granuler som inte löser sig i fetter. Urea har en hållbarhet på 12 månader och finns tillgängligt i 25 kg säckar och Big Bags. Urea används inom olika områden, till exempel som en huvudkomponent i gödningsmedel, sprayer och kosmetika på grund av sina fuktgivande, exfolierande och antiseptiska egenskaper. Urea används också i avgaserensning, katalysatorer, urea-formaldehydhartser och djurfoder. Som livsmedelstillsats finns det i tuggummi och bakverk som ett bindemedel.
Gelatin

Gelatin

Gelatin är ett naturligt lösligt protein som erhålls genom partiell hydrolys av kollagen som kommer från djurens ben, hud och senor. Det består av glycin, prolin och hydroxyprolin. Gelatin framställs genom hydrolys för att bryta bindningarna mellan de enskilda kollagenmolekylerna. Varmt vatten eller syror används för att isolera de molekyler som har isolerats. Därefter filtreras, steriliseras och torkas det.
Urea

Urea

Urea är en organisk kemisk förening som vi kallar diamid av kolsyra. Det är den slutliga produkten av metabolismen av proteiner och andra kväveföreningar hos ureoteliska djur (som utsöndrar det mesta av sitt kväve i form av urea i metaboliska processer). I industriell skala framställs urea genom en direkt reaktion mellan koldioxid och ammoniak under tryck och vid temperaturer mellan 160 och 200 °C. Produkten är mycket hygroskopisk och förekommer i form av vita granulat. Den är vit, kristallin och luktfri, och löser sig inte i fetter. Den förekommer vanligtvis i koncentrationer på 45%, 40% och 30%.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är ett mycket effektivt, säkert och icke-toxiskt livsmedelskonserveringsmedel. Även om kaliumsorbat är en av många konserveringsmedel på marknaden, är det en av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat produceras till stor del syntetiskt. Det är ett smaklöst och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det vara säkert att använda eftersom det bryts ner i kroppen till vatten och koldioxid. Det finns på listan över konserveringsmedel som kan användas i kosmetiska produkter med begränsningar. Den maximala tillåtna koncentrationen i den slutliga produkten är 0,6 %, beräknad i sorbinsyra. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Naturlig Majsstärkelse

Naturlig Majsstärkelse

Majsstärkelse har en bred användning inom produktion av desserter, konfektyr, snabbmat, korv, inläggningar, såser, glasyrer, torra soppor, premixer för såser och färdigrätter. Majsstärkelse används också inom pappers-, textil-, kartong- och limindustrin. Inom farmaceutiska och medicinska tillämpningar används majsstärkelse bland annat som smörjmedel för kirurgiska handskar. Inom kosmetik kan produkten fungera som en ersättning för talk i babyprodukter. Andra tillämpningar inkluderar segmentet för djurfoder för lantbruksdjur, fjäderfä och fiskfoder.
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är en mycket effektiv, säker och icke-toxisk antioxidant för livsmedel. På grund av sin mångsidighet och ofarlighet anses den vara ett av de bästa konserveringsmedlen på marknaden. Den produceras huvudsakligen syntetiskt och är ett smaklöst och luktfritt pulver. Den är listad som ett konserveringsmedel med begränsningar för användning i kosmetiska produkter, med en högsta tillåten koncentration på 0,6 %, beräknat som sorbinsyra. Dess effektivitet ökar i sura miljöer. Hållbarheten för kaliumsorbat är 24 månader, och Foodcom S.A. erbjuder det i 25 kg säckar. Kaliumsorbat används vanligtvis i förpackade livsmedel för att förhindra försämring under produktion och förpackning samt under hela hållbarhetstiden. I begränsade koncentrationer är det också säkert för användning i kosmetika och kan hittas i olika kosmetiska produkter såsom ansiktskrämer, oljor, lotioner och hårprodukter.